Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да си сменим задните амортисьори на 33ката (фор дъмийс)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: ако може да обясните за кантара на 33

Първоначално публикувано от staiger
    Колега и на мен ми прави впе4атление 4е на 33-ката ми задните спира4ки май не работят добре а тая пружина на кантара е счупена ,как се маха този кантар и как да го шунтирам ,даите ако има стара тема (4е неможах да я намеря ) или обяснете какво се прави.
    Благодаря.

Както racer666 е писал, кантара се сваля и на негово място се слагат муфи правени на стругар. Не е лесно за обяснение аз те съветвам да се обърнеш към Боби или Лисан
    2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
    ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
    sigpic

Comment

амортисьора се монтира по лесно като го закачите първо от горната му страна (за купето),а за кантара ми незнам ма при мен нещо не спира кой знае колко по-добре след махането му(преди 3 дни) като аз смених цялата спирачна тръбичка от помпата до задния маркуч преди моста,но збелязах,че някой "майстор" е решил да размени местата на тръбичките при помпата,всички за завъртяни с едно място по посока на часовниковата стрелка,ще ги наместя като хората и ще пиша дали има промяна,а има и идея за вентилирани дискове отпред(донора е 33,направо цялата главина)защото моите май са и леко криви и след 3-4 по качествени спирания,как да го кажа,спира да спира

Comment

по въпроса за кантара

на моя кантар пружината ми се беше забила в резервоара и беше направила ебати и дупката
        този механизъм според мене на стара кола си е направо за махане
        колкото повече толкова повече

Comment

Working...
        X